Annons
AnnonsToday’s makeup look: Spring beauty


duchessduchesssmakeup vs no makeup
Jag har åkt på en riktig dunderförkylning så jag har legat i soffan och tittat på Game of Thrones hela helgen, men idag blev jag  sminksugen igen. För en gångs skull tog jag fram kameran innan makeupen åkte på, som du kan se här till vänster. Det känns viktigt för mig att du ska veta hur mitt naturliga jag ser ut, särskilt med tanke på att jag lägger upp så många bilder på mig själv när jag är allt annat än naturlig.

Annons

English:
Here’s my makeup look of the day. I also want to show you how I look without makeup. I always post pictures with makeup on but it feels important to me that you know how I look without makeup.

Used products
Face
MAC Full Coverage foundation ”NW10”
Youngblood mineral rice setting powder
MUS blush ”Must have”
Eyebrows
Anastasia brow powder duo ”Dark brown”
Eyes
Too Faced Shadow Insurance
MAC eyeshadow ”Quarry”
MUS microshadow ”White”
MUS eye pencil ”Duchess”
MAC eyeshadow ”Swimming”
Bobbi Brown Long wear gel eyeliner
Chanel inimitable mascara
Lips
Lumene Raspberry Miracle Lip Sorbet ”Spring Beauty”

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-by-madelene/