Annons
AnnonsTutorial: eyelinerHär är en tutorial där jag visar hur jag gör när jag applicerar eyeliner! Jag har postat denna i min gamla blogg också, men vill även lägga upp den här. Hoppas du gillar den!

Jag använder mig av en Fluidline från MAC i färgen Blacktrack och applicerar den med en tunn eyelinerpensel från Kicks. Det finns massor av olika appliceringstekniker, det bästa är att prova dig fram för att hitta det som fungerar bäst för just dig.

Sometimes you ask me how I apply my liquid eyeliner, so today I’m going to show you! I use Fluidline by MAC and an eyeliner brush from Kicks. Let’s go!


Börja från mitten och jobba utåt, men strunta i vingen, den tar vi lite senare. När du målat den första linjen kan du fortsätta från inre ögonvrån och möta upp i mitten med linjen du målade först.

Apply a thin line from the center of your eyelid, then apply another line from the inner corner of your eye. Let the two lines meet up.


Nu ska vi börja skapa vingen! Måla en tunn linje som på vänstra bilden ovan. Följ vinkeln av din nedre fransrad och tänk dig att linjen du målar är en förlängning av ditt öga. Måla sedan en linje ovanför som du möter upp med den första.

Let’s start creating the wing! Apply a thin line, then a second line above it.


Fyll i mellanrummet. Nu kan du gå tillbaka och göra formen lite bredare om så önskas. Jag börjar alltid med väldigt tunna och nätta linjer för att sedan lägga på mer. Det är enklare att lägga till än ta bort! Om du vill piffa till det lite extra kan du applicera ett glitter i valfri färg! Jag använde ”Scorpio” Från Make up store.

Fill in the gap. Now you can start building up the shape! I always start with thin lines and applies more and more later on. Finish off with some glitter!

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/tvalar-fran-lush/