Annons
AnnonsVår hos Kicks


kicksKicksskikk
Våren hos Kicks ser ut så här! Det är mycket färg på naglarna som gäller, både pasteller och starkare nyanser. Den tredelade concealern Cover & Correct som lanserades för ett tag sedan blev snabbt en favorit bland kunderna så nu kommer Kicks med en ny variant i grönt, lavendel och gult.

Annons

Nagellacken kostar 69 konor styck och minilacken ligger på 39 kronor. Cover & Correct kostar precis som föregångaren 139 riksdaler.

English:
Spring news from Kicks!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/my-new-mac-eyeshadows/