Annons
AnnonsVårkinder


blushess
Till våren och sommaren vill många värma upp kinderna med lite färg och lyster, här har jag samlat några olika varianter i både budget och lyxklassen.

blushThe Body Shop Shimmer Waves ”Coral”,  NYX baked Blush ”Foreplay” NARS Blush ”Orgasm”

blushesssOriflame The One Illuskin Blush ”Luminous Peach”, Dr. Hauschka Matte & Shimmer Blush Trio

Min stora favorit av dessa är Orgasm från NARS som är en ljuvlig rosa nyans med guldskimmer, fin på alla hudtoner. Den är inte särskilt pigmenterad vilket gör den väldigt lättjobbad, risken att bli en påskkärring är ganska liten. NYX Baked Blush är en annan variant som också ger väldigt fint skimmer, mer pigment i dessa och snällare mot plånkan.

Brukar du byta ut nyans på rouge efter årstid eller har du en favorit du kör med året runt?

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/oldie-but-goldie/