Annons
AnnonsVärldslansering av OPI Nordic Collection


opi000nordic
Igår tog jag tåget till Stockholm för att närvara på världslanseringen av Nordic Collection från OPI! Det är en kommande höst/vinterkollektion och japp, lacken är inspirerade av Nordens länder och ingen mindre än OPI’s grundare Suzi Weiss-Fischermann var på plats!

Annons

opi
Nordic Collection innehåller 12 nyanser och jag bär faktiskt gröna My Dogsled Is A Hybrid på naglarna redan nu. Jag väntar med att swatcha resten av lacken tills de är mer aktuella, de finns i butik från vecka 33 (augusti). Ett tag kvar med andra ord. Den här kollektionen gör att vi längtar efter hösten när det inte ens är sommar än, eller hur?

En annan nyhet för hösten som känns ganska viktig att nämna är att OPI kommer höja priserna lite. Idag kostar lacken 150 kronor men kommer att kosta 155.

English:
Yesterday OPI had a press event to introduce us to the upcoming fall/winter Nordic Collection. The 12 shades are inspired by the Nordic countries and as a swede I’m super excited! I’m wearing one of the colours today but the collection will be available in the stores in August, so it’s a few months left. I’ll show you more swatches when it’s up-to-date.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-electric-eel/