Annons
AnnonsVichy & La Roche-posayTidigare i veckan var det kick-off med chic.se. Det var supertrevligt och det känns så roligt att vara en i gänget! Vi fick en ordentlig goodiebag med oss hem som bland annat innehöll hud-och kroppsvård. Jag äger inga produkter från dessa märken sedan tidigare så det ska bli spännande att se vad de går för.

English:
Earlier this week chic.se had a kick-off. It was a very good day and I’m so glad that I’m part of the group!  We got a nice and full goodie bag which included skin care and body care. I’ve never tried any products from these brands before so I’m excited to try them out.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/vit-foundation/