Annons
AnnonsViktor&Rolf Flowerbomb Xmas Edition


flower bomb christmas edition
Flowerbomb från Viktor&Rolf är en doft som är älskad av många och nu till jul kommer den i en ny limiterad flaska. Flaskan är matt och har en sandliknande yta som påminner om de populära strukturnagellacken. Vid korken sitter det en vit rosett med grovkornigt glitter som liknar snöflingor, fiiint!

Xmas Edition finns ute i butik nu men jag vet inte när den slutar säljas,  strax efter jul skulle jag gissa. Om jag förstått det hela rätt är doften densamma som orginalet, det är flaskan som är ny. Flowerbomb är lite för stark och blommig för mig, men smaken är som baken! 50 ml kostar 829 kronor.

English:
Here’s the Xmas Edition of the popular scent Flower Bomb by Viktor&Rolf! It’s the same scent, just in a new winter inspired bottle. The design is white and packed with glitter which reminds me of snowflakes. This is a great christmas gift if you’re a fan Flowerbomb.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/lush-lemony-flutter-2/