Annons
AnnonsVit foundationJag är väldigt ljus i hyn och det är ganska svårt för mig att hitta en foundation som passar, och då är det toppen att ha en helvit att blanda ut nyansen med. Denna kommer från FACE, men även andra märken gör vita foundations. Face & Body från MAC finns i vitt och även Illamasqua har ett par vita foundations i sitt sortiment.

English:
My skin is very pale, and it’s really hard for me to find a foundation that matches my skin tone. A  pure white  is perfect if you want your foundation to be a lighter shade. This one is by FACE, but there’s a bunch of other brands that do white foundations. Face and Body by MAC is avaiable in White and Illamasqua has a couple of white foundations in their range.

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/jultvalar-fran-the-body-shop/