Annons
AnnonsViva la Diva metal eyshadowsHär är bilder och swatches på Metal eyeshadows-paletten från Viva la Diva. Den innehåller 32 ögonskuggor och samtliga är swatchade på bar hud utan primer. Paletten har en stor variation av färger- vi ser brunt, knallrosa och alla färger däremellan. Den svarta ögonskuggan är matt, de andra skimriga och metalliska. De är välpigmenterade, mjuka och krämiga och jag tycker även att de är väldigt enkla att jobba med. Ögonskuggorna har dock en tendens att smula lite, men så länge du jobbar in dem i borsten ordentligt bör det inte vara något problem.

Om du är på jakt efter ett gäng skimriga och metalliska skuggor i alla möjliga färger i hög kvalitet till ett bra pris borde du verkligen kolla in den här paletten. Jag tycker att Viva la Diva har gjort ett riktigt bra jobb med Metal eyeshadows och jag kommer att använda skuggorna en hel del framöver! Priset är 149 kronor.

English:
The metal eyeshadow palette by Viva la Diva contains 32 metallic eyeshadows in a big variety of colors. It has soft browns and also bright pinks, and all colors in between! The black eyeshadow is matt and the rest of them has a metallic finish. I swatched them on my skin without a primer just so you can see how pigmented the eyeshadows are. They do have some fallout, but if you work the product into your eyeshadow brush there shouldn’t be any problem. I think Viva la Diva have done an awesome job with the metal eyeshadow palette and I’m going to use it a lot in the future!

TAGGAR
12 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/isadora-build-up-mascara-extra-volume/