Annons
AnnonsVlogg: Urban Decays lanseringsfest


ud
Igår kväll var jag på Urban Decays lanseringsfest och gissa vad? Jag filmade en videoblogg, eller vlogg som det heter nu för tiden. Häng med mig från att jag går in i badrummet på morgonen och visar lite av min hudvårdsrutin och därefter sminkar mig och tar tåget i Stockholm och går på event. Gillar du det här konceptet? Jag ska fortsätta fotografera när jag är på events men filmer kanske också är roligt som omväxling ibland, eller vad tycker du? Berätta gärna! Se filmen här.

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-steamy-2/