Annons
AnnonsWinterlandVill du lägga till lite glitter i din sminkning på nyår? Här har jag valt att göra en sminkning i blått med glitter på övre och nedre fransraden. Perfekt för nyår som är årets glammigaste afton! Har du bestämt hur din nyårsmakeup ska se ut än?

English:
Here’s some makeup inspiration for new year’s eve!  A smokey blue eye combined with glitter on the upper and lower lash line. Perfect for new year’s eve!

Produkter:
Bas
Oriflame everlasting foundation ”Porcelain”
Too Faced amazing face foundation powder ”Vanilla creme”
MAC blush ”Harmony”
Ögon
Too Faced shadow insurance
Make up store microshadow ”Satin”, ”Winterland” & ”Variéte”
Viva la diva eyepencil ”Soot”
Make up store glitter ”Taurus”
Lancome doll eyes mascara
Ögonbryn
Oriflame brow kit
Läppar
Wet n wild megalast lipcolor ”Think pink”

TAGGAR
14 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/tutorial-eyeliner/