Annons
AnnonsYesterdays makeup look: YellowNär Linda gjorde denna makeup i gult blev jag inspirerad och ville använda gult jag också, så igår gjorde jag makeupen ovan. Jag började med gul skugga och svart eyeliner längs övre fransraden men ville gå ett steg längre, så jag plockade upp min eyeliner igen och då blev det så här.

English:
When Linda made this yellow makeup look I got inspired and wanted to use yellow colors too, so I did this look yesterday.

Used products:
Face
MAC Mineralize foundation ”NC15”
Ullamasqua Skin base ”White”
NYX hd concealer wand
Youngblood Rice setting powder
Make Up Store blush ”Must have”
Eyebrows
Anastasia brow wiz ”Medium ash”
Eyes
MAC paint pot ”Soft ochre”
Make Up Store cybershadow ”Rising sun”
Make p Store cake eyeliner ”Black”
Make Up Store eye pencil ”Vanilla”
Chanel Inimitable mascara
Ardell false lashes #116
Lips
MAC Viva glam nicki 2 lipglass

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/chanel-no-19/