Annons
AnnonsYoungblood Pressed Mineral Blush – Temptress


temptresstemptress1temptress2jämförelse
Make up store blush Metal Cherry, Youngblood Pressed Mineral Blush Temptress

Du vet den där jobbiga känslan som uppstår när du hittat en produkt du verkligen gillar men som helt plötsligt utgår ur sortimentet och slutar säljas? Den känslan hade jag när rouget Metal Cherry från Make up store försvann, dösnygg på både kinder och ögon. Metal Cherry utgick för ett par år sedan om jag minns rätt och jag har snålat som fasen på mitt exemplar. Nu har jag hittat en liknande nyans!

Temptress från Youngbloods höstkollektion är ett mineralrouge i pressad form som kommer i en liten och platt dosa. Den vinröda nyansen är lite ljusare samt varmare än Metal Cherry så de är inte dupes, men helt klart syskon. Om du känner till fler rouger i liknande färg får du mer än gärna dela med dig i kommentarsfältet, jag blir aldrig mätt på vinrött.

Kostar cirka 305 kronor.

English:
Do you know the feeling when one of your favorite product gets discontinued? I felt that when one of my favorite blushes by Make up store (Metal Cherry) got discontinued, it was gorgeous on both eyes and cheeks. Now I’ve found another shade, not a dupe but very similar. Temptress by Youngblood is a pressed mineral blush in a deep, wine red shade. It’s not as deep as Metal Cherry but other than that they are very similar! In stores now.

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/glossybox-augusti-2013/